Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

...till Günther Skov som plogade vår väg fredag 11 februari så att vi kom till våra arbeten.

Rose med grannar'

...till Mattias Berglund för allt jobb med de fina skidspåren vid Edsken!

Lilian och Bosse

...till personalen vid Sätra hemtjänst. Ni har varit helt fantastiska i er omsorg och omvårdnad av vår käre pappa, morfar och make. Även till Katrine som suttit vak, för din omtanke och omvårdnad av honom.

Anhöriga till John

...till Bosniska föreningens damer och chauffören Esef för en eftermiddag med trevlig samvaro, information om er kultur och god mat från ert hemland.

Deltagarna i SPRF:s handarbetscirkel

...till berörd personal på IVA, speciellt systrarna Mari och Christina som på ett så fint och engagerat sätt tog hand om oss och de två barnen under de svåra timmarna vi var hos er.

Familjen Melkersson

...till den underbara undersköterskan som satt i reception på akuten 12 februari vid 19- tiden när jag kom in med fel remiss. Du hjälpte mig och mitt sällskap så mycket och jag är evigt tacksam. Sedan kom du med kaffe och smörgås när vi suttit där i tre timmar! Helt fantastisk och jag är glad att jag fick hjälp av just dig! Fler som du behövs inom sjukvården!!

Sarah ”Tummen”

...till tidningsbuden i Hamrångefjärden. Ni gör ett fantastisk jobb.Särskilt i fredags när vi inte hade hunnit ploga framför lådan.

Familjen Söderberg

Mer läsning

Annons