Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

...till Per Bergström Korsnäs. Du sätter arbetsmiljön i fokus, du höjer hela tiden vår arbetsglädje och du ser till så vår arbetssituation alltid blir bättre. Nu önskar vi dig lycka till med ditt nya arbete i Kiruna.

Personalen på EBH

...till Kristina Ghosal och Karina Bsenko med övrig personal på Gefle hund- och kattpraktik som på ett proffsigt, omtänksamt och tryggt sätt med vänligt bemötande har räddat ögat på vår hund efter en stor skada på hornhinnan.Vi har varit på besök 29 gånger och har alltid fått förträfflig information runt dessa turer.

Matte, husse och Sappo

...till alla er som bidrog med pengar, strumpbyxor, babyfiltar, kläder, skolmateriel med mera till våra skolor, sjukhus och behövande i Addis Abeba, Etiopien.

Agneta och Torbjörn, Dan och Agneta, Esbjörn och Cia och Pether och Kerstin

...till den person som hittade mitt borttappade lilla fodral innehållande personliga bilder med mera vid Valbo Köpcentrum och skickade detta till min hemadress.

Klaus Hartmann

...till personalen på Fleminggatan 17, nedre botten, som tog hand om oss och vår mamma Göta under hennes sista dagar.

Barn och barnbarn

...till den ”trevlige mannen” jag pratade med vid spårcentralen i Hemlingby lördag 29 januari. Du mådde inte bra, men var där och tränade. Du bar sportsolglasögon, blå tröja och svarta leggings.

Du vet vem det är

...till Fondkistans Thord och Tina för proffsig hjälp och stöd i en svår situation. Vi önskar Fondkistan välkommen till Sandviken.

Familjen Almqvist

...till dem som anordnade med Sätra PRO:s 40-årsjubileum som bestod av mycket nöje med mera. Så goa ni är.

Maggan, Siv, Evert

...till Mats Lindblad för att han är en omtänksam, snäll pappa åt sin son.

Zingo

...till Berit Larsson, volontär på Träffpunkten för seniorer i Hedesunda, för din hjälp, ditt fantastiska engangemang och ditt intresse för verksamheten. Även till Håkan Åkerblom för den viktiga information om ett brandsäkert hem som vi fick ta del av på Träffpunkten.

Lotta Hultman, Träffpunkten för seniorer Hedesunda

...till min svensk- lärare Perra Olsson på John Bauer-gymnasiet i Gävle. Jag är oerhört tacksam att vi får ha dig som lärare ännu en termin. Du är en otroligt inspirerande lärare och en underbar människa. Glöm aldrig att du gör skillnad!

En tjej i Älvan

...till läraren som arbetar i skolgruppen på Stora Sätraskolan. Var där och besökte skolan under Öppet hus-kvällen och blev imponerad över hennes tankar om ”En skola för alla elever”. Önskade att det fanns det på min tid, att alla ska få den hjälp som de behöver. Tack även till skolan för en trevlig kväll.

Agneta

...till Karl-Åke Moberg som hittade min mobiltelefon, och till Micke Skoog som hämtade den.

Slarvmajan

...till tandläkare Aorra och tandsköterska Guy som drog ut min tand lätt som en plätt! Tack för den fina presenten!

Hilda

...till Helen och Anders på Carema Brynäs för att ni ställde upp 2 februari klockan 17.00 när jag mådde så dåligt efter rökstopp.

Ann-Mari

...till alla som jobbar med Entré Ungdom i Hofors. Detta kan bli ett verkligt lyft för våra ungdomar. En ros också till alla i Hofors som ger konstruktiv kritik i stället för....

Konstruktivt prat lönar sig

...till tandläkare Daniel Falk och tandhygenist Ann-Louise Magnusson på Folktandvården i Sandviken för att ni med ert lugn har gjort att jag inte längre är skräck- slagen utan bara rädd.

Madde

...till mina flytt-änglar: Ronney, Beatrice, Alexis, Roger, Per, Anna-Kari, Anna, Evelyn och Stina.

Kajsa

...till väktaren Greger på Gävle sjukhus som hjälpte mig/oss få loss bilen vid ingång 6 onsdag 26 januari. Som den satt fast! Du var verkligen vår räddare i nöden där ute i kylan! Tack även till kvinnan i den lilla röda bilen som hjälpte till att putta upp oss!

Stina, Jennifer och Elliot med den blåa kombin

...till Ingrid och Tord i Ockelbo! Tack för att ni finns. Ni hjälper mig med det mesta. Hämtar morgontidning och post, ställer ut soptunnor, sandar, och hjälper mig upp när jag ramlar omkull.

Grannen

...till spelman Gunnar ”Walle” Wallman för hans underhållning på Hilleberg 1 februari. Hans sånger blev mycket uppskattade. Välkommen åter.

Tack genom sången

...till Martina Paläng, Swedbank Bomhus, för en suveränt bra service. Du fixade allt för oss.

Vi med parkeringsboten

...till Håkan Åkerblom från räddningstjänsten för en bra redig upplysning och statistik om bränder, olyckor med mer i vårt land. Kan undvikas och förebyggas genom omtanke.

Från oss som kom till Träffpunkten Hedesunda. Synd att vi var så få

...till Kerstin och Peter, Berit och Lennart Arnberg för allt och all vänlighet ni visat mig och min make. Det värmer, att ha vänner med hjärta.

Britta

...till personalen på Solbacken/Solbergahemmet, som varit helt underbara mot mig under de tider jag vistats där, och tack för hjälpen med flytten till Solgläntan, där jag också blivit väl bemött och välkomnad av personalen, vilka jag också vill tillägna dagens ros, för visad glädje.

Britta

...till alla mina vänner och bekanta som förgyllt min tillvaro med gåvor och besök. Det är med er hjälp jag kan se tiden an, för där hjärtat finns, finns även glädjen. Vi ses på Solgläntan.

Britta

...till Ingmar och Calle på Perssons bussresor för proffsig och trevlig reseträff till Tallinn 31 januari till 2 februari.

Roland med assistenter

...till alla mina goa arbetskamrater på Gefle/Sandviken Hund- och kattpraktik som förgyller dagarna.

Desirée

...till David och Charlotta i ”Lunchen” i Radio Gävleborg. Ni två får mig alltid på bra humör!

Fortsätt så!

...till Anna på Kungsängen i Valbo för ett proffsigt bemötande och stor kundskap och ett glatt humör med hjälpen att välja våra sängar. Har aldrig sovit så skönt någon gång.

Familjen Persson

...till Lillemor med kollegor på Coop i Skutskär som fixar frukt till oss inför cuper! Det ger oss extra energi.

Flickor 97/98 SK Tirfing

...till alla som hörde av sig och skickade starka tankar när jag blev sjuk. Det har hjälp till att komma tillbaka! ”Man blir bra på det man tränar” syftar på att ingenting är omöjligt….

Cattis J V

...till Anders Markström som av svenska damlandslaget i fotboll ordnade en signerad matchtröja till målsponsorn i fotbollscupen Barn hjälper barn till förmån för Barncancerföreningen Mellansverige.

Rulla in en boll

...till Klara för att du finns på Hille församling.

Mannen som behövde medicin

Mer läsning

Annons