Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros...

Annons

... till Ulla-Karin och Torbjörn som hämtade oss från Hantverkarn och tog oss med till en stämningsfull ”Julton” i Hofors kyrka. Vi njöt av underbar sång och musik.

Maj, Carin och Inga-Maj

... till vår suveräne granne Janne Andersson i Totra. Tack för all hjälp med snön.

B och U

... till festkommittén på Valhalla på nyårsafton. God mat! Bra musik! Snyggt och proffsigt agerande.

Trogna nyårsfirare

... till Else-Britt och hennes ”tjejer” på Plangården, som ställde upp med jullunch 19 december, musikkafé 28 december och trerätters middag på nyårsafton för 80 personer för oss äldre. Vad vore Sandvikens kommun utan er. Hjärtligt tack.

Storvikarna

...till den unge gentlemannen som hjälpte mig genom snömassorna på baksidan av Bomhus Livs 3 januari.

AnnMari S

...till min arbetsgivare genom många år, Nils (Bossen), Susanne Hildebrand, Monika Tröjbom och alla mina arbetskamrater, ingen nämnd, ingen glömd. Tack för ett fantastiskt samarbete i alla lägen. Kunder man följt i generationer. Tack för ert förtroende.

Nybliven pensionär, Rose-Marie (Tonic) Pettersson

... till ortopedläkaren Kenth Sungren som opererade mig 6 december 2010. Ett stort tack till dig och dina sköterskor. Ni är guld värd. Tack också till Marianne Lindahl och Pernilla Lindahl som har hjälpt mej med allt sen jag kom hem efter operationen. Ni betyder allt för mig.

Gunilla Lindahl

... till Styrelsen Riksbyggen Gävlehus 7 för julblomman och det goda julbordet med underhållning. För utom Styrelsen vill vi även nämna vår vaktmästare Rodney som alltid finns till hands.

Vi önskar en god fortsättning på det nya året.

Hyresgästerna

... till mina snälla grannar på Algatan i Hofors som hjälpt och hjälper mig med snöskottningen. Ni är guldvärda.

12:an

... till alla som hjälpte till vid Rockskolans Vinterrock på Fyren 30 november. Och en extra ros till Daniel i Ockelbo för gott fikabröd.

Abf Rockskolan i Norrsundet

... till personalen på Bergmästargårdens Korttidsboende, avd 3 för omsorgen av Coogan och även för mig, den tid som han var hos er. God fortsättning och tack.

Coogan och Lena

... till Carina och Kent med familjer för den fina fest som ni ordnade i Orsa för Pelle och Britt och oss hemliga gäster. God fortsättning.

Tomtarna

... till Carl-Erik på RIA för min chans till utveckling samt till alla som stöttat mig under 2010. Ni är guld värda.

Anneli

... till de vänliga människor som tog hand om mig och höll mig sällskap tills ambulansen kom när jag ramlade på stigen till bussen vid Valbo köpcentrum onsdagen 22 december runt lunch. Särskilt glöggen värmde! Allt har gått bra och jag önskar nu komma i kontakt med er för att få tacka personligen. AB har mina uppgifter.

Lars Lindholm

... till de två unga killar som knuffade loss min bil när jag fastnat i snömodden på Åkargatan trettondagens eftermiddag. Kunde ju inte stanna och tacka.

Mannen i gröna Hondan

... till våra supergrannar Hans och Rose Myrman som sköter om våra domäner när vi inte är hemma.

Dellborna

Mer läsning

Annons