Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros...

Annons

... till ambulansmannen ”Manne” och hans kvinnliga kollega som med sitt lugn kom och hjälpte vår son Svante på nyårsaftons förmiddag när han svalt en 1-krona. Och det slutade bra!

Birgitta och Lars Holm

... till den charmige busschaufför på linje 2 vid halv två-tiden natten mot nyårsdagen som fick igång allsång på bussen. Sådana som du borde det finnas fler av!

Nöjd bussåkare

... till dem som hjälpte mig komma loss då jag kört fast på den oplogade parkeringen på Berget i Skutskär, nyårsdagen vid tolvtiden. Vi hann till tåget.En blomma även till snöröjarna som ju gör så gott de kan, tyvärr kom jag ju före er denna dag till parkeringen.

Helena

... Lena B, Karin A och Mikaela A på förlossningen som såg till att min förlossning gick så bra! Även stort tack till personalen vi träffade på BB. Ni var alla så otroligt gulliga fast ni hade så mycket att göra.

Kajsa, Tommy och Lova sal 22.

... till Wallners buss.Tack för den fina julklappen, även tack för fint samarbete, resor, året som varit. Nu nytt år, nya spännande resor.Tack även till era mysiga ”chaffisar” Per och Greger

Inga

... till killarna som bodde vid Skutskärs hälsocentral, som hjälpte mig knuffa loss väktarbilen mitt i natten när jag hade kört fast. Det var guld värt!

Väktaren

... till den eller de som så fint spårar för längdskidåkning på Kyrkängen i Bomhus! Jag åkte i spåren, som jag bara hört talas om tidigare, för första gången i söndags och var verkligen helnöjd. Kanske är det lite fräckt, men jag dristar mig ändå till att fråga om ni möjligen kan ta ett varv runt Rudsjön med er spårningsmaskin också?

Mycket tacksam oavsett

... till Ola på SJ Resebutik i Gävle som räddade julen för oss genom att ordna plats på nattåget till Boden efter att vi missat vårt flyg på grund av tågförseningar.

Gråterskan 20 december

... till den snälla traktorföraren som tog bort snön framför vår garageport 30 december på Hamiltongatan 20. Du räddade vår nyårshandling!

Gumman med käppen

... till Kjell Åström, Vallsbo Ockelbo, som plogar vår väg, så vi kan åka till arbetet.

Sendbergsligan

... till de som fixat den fina julklappen till oss i södra Bomhus: skridskoisen att åka på för alla barn och vuxna.

Yvonne Aurosell

... till Sonja Heikkilä-Olsson och Pernilla Sundman. För god mat och en toppentrevlig nyårsfest på campingen i Åmot. Tack vare er händer det massa skoj!

Alla som var med

... till Håkan Larsson SAIK-bandykansliet för en otroligt fin service när han ordnade fram julklappen till Julius i Åtvidaberg.

Mormor i Skutskär

... till en verklig gentleman som såg mig tappa plånboken vid Lidl, tog reda på den och följde efter min bil till parkeringen i centrum, Sandviken. Vet ej om jag tackade ordentligt, men du räddade min julhelg.

Eva

Mer läsning

Annons