Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

DAGENS ROS...

... till tjejerna från Samhall som städar så fint våra trappor och källarutrymmen på Tall- gatan. Det är så rent och fint numera.
En tacksam hyresgäst

Annons

...till de två tjejer som kom och meddelade att ni kört på min katt på Smålandsgatan i Hofors. Tänk om flera kunde göra samma sak! Katten klarade sig fint och återhämtade sig efter ett par dagar!

Tacksam matte och husse

...till Uffe och Lars Åke på SGS buss samt till föraren på bussen som avgick från Tierp klockan 10.05 till Gävle för att ni hjälpte mig 6 augusti.

DN-Galanbesökaren

...till familjen Johansson i Råbäcken för att ni har tagit hand om Kompis och sett till att han kom till rätta när han var vilsen.

Anki

...till alla medarbetare i Hedesunda hemtjänst, ordinarie och vikarier, som alla bidragit till att sommaren fungerat så bra som den gjort, trots värmeböljor och andra prövningar som ni utsätts för. Vi har ett väldigt bra samarbete och en jättebra stämning i gruppen tycker jag. Ni är bäst!

Katrin

..till Barbro Carlsson, Swebanks telefonbank för att du fixade allt så att vi kan ut och resa.

Barbro Eriksson

...till Annika Wigh som alltid ställer upp. Änglar finns dom? Javisst.

Titti

...till Börje Wallin och övrig personal på Engesbergs Herrgård för vänligt bemötande och god mat, vid firandet av min 80-årsdag.

Ivan Jacobsson

...till 24:ans busschaufför som skjutsade till Limöbåten när jag missade buss nummer 14.

Tacksam resenär

...till Karin på Maxi Ica i Hemlingby för hjälp och stöd när min plånbok ”försvann” fredag 6 augusti.

Ulla-Britt

...till stugägarna ”I dag och i går” som var med och firade Stugfjär’n Norrsundet 100 år och besökte min fotodokumentär om stugornas 100-åriga historia, lördag 7 augusti vid Forsviken-Norrsundet. Även till grillmästaren Allan Olsson, stuga 37, som utförde ett gediget arbete vid grillen.

Stugfjärdens bevarande, Åke ”Pillan” Sjökvist

...till Björn och Lise som förlovat sig. Lycka till!

Sten och Ylva

...till Siv Lind som bjöd mig och min hatt på ett häftigt kaffekalas i Vinnersjö.

Margit Hillberg

...till at-läkaren Simon och sköterskan Eva ”Kajsa” på ortoped-akuten som tog väl hand om mig och mitt låsta knä och dessutom lugnade mig inför kommande operation. Ni var så gulliga och rara. Även till all personal på ortopeden och operation i Gävle som tog väl hand om mig 12 augusti. Ni var suveräna som lugnade mig innan nedsövning som jag var så jätterädd för. Det gick ju jättebra!

Margaretha

...till alla som funnits till hands för mig inför operationen som jag oroat mig så väldigt för! Även till Elisabeth och Johan för lånet av kontorsstolen så jag har kunnat rulla mig fram i min lägenhet och Göran och Kerstin för skjuts tur och retur till Gävle!

Margaretha

...till Yvonne Forsberg, studieorganisatör, PRO Strömsbro-Stigslund för allt arbete du lagt ner på höstens studie- och mötesprogram. Du skickar även programmen hem till oss PRO:are.

Reseledaren

...till den omtänksamme invandrare som ringde efter ambulans, när jag cyklat omkull i backen vid Willys Marielund, 23 juni. Tyvärr minns jag inte ditt namn. Du var fantastisk, höll min hand, lade en väska under huvudet och lät mig ringa mina anhöriga. Din lilla dotter var förtjusande. Vi har mycket att lära av er, våra nya Gävlebor. Även till de invandrarkvinnor som erbjöd hjälp på olika sätt. Trots att jag tillbringat hela sommaren i rullstol blir jag varm om hjärtat när jag tänker på er.

Karin Tranevik

...till Rebeckasystrarna KS 51 för er generositet och omtanke under min konvalescenstid. Era telefonsamtal, kort och besök har förgyllt min tillvaro.

Karin

...till mina bästa kompisar Ela och Catrin för er hjälp. Ni har verkligen ”empati” för människor som alltid ställer upp i vått och torrt.

E

...till teatergruppen Tors hammare för en fantastisk föreställning i Smedjan.

Lisbeth och Astrid

...till personalen på Gävle sjukhus, avdelning 110, för ett bra bemötande och en god vård till min pappa.

Annika Pierrou

...till de som arbetade på akutmottagningen natten mellan 4 och 5 augusti och som både snabbt, proffsigt och vänligt tog hand om mig och min hjärtinfarkt.

Ingrid Davik

...till Staffan Johansson med team som med stor trygghet tog hand om mig vid min kranskärlsröntgen och ballongvidgning.

Ingrid Davik

...till ansvariga för Röda Korsets resa. Vi som var med på Geflekretsen av Röda Korsets resa till Västmanland 12 augusti med besök på Avesta Art, Garpenbergs herrgård och Göranssons Arena i Sandviken, uppskattar och tacka guiderna och chauffören för en trevligt genomförd resa.

Kurt Forsell

...till personalen på HIA samt avdelning 105 för god vård och vänligt bemötande när jag låg hos er.

Ingrid Davik

Mer läsning

Annons