Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros...

Annons

...till servitrisen Emelie på Söderhielmska gården som med ett proffsigt bemötande försökte rädda vår förstörda kväll tisdag 29 juni. Allt blev fel, fem stycken fick mat och jag blev utan. Till slut fick jag kall mat som ej gick att äta. Du erbjöd oss efterrätt eller något gott att dricka, men vi avböjde. Tråkigt att du ska behöva be om ursäkt för slarviga kollegor. Vi gick vidare till Bishops arms där även jag fick varm mat.

Förbannad och mycket besviken gäst

...till Anders Larsson, Gästrike Vatten, för att du tillsammans med medarbetare på Gästrike Vatten såg till att vi på Solbergahemmet, Bergby fick vatten snabbt och smidigt i samband med vattenläckan 9 juli.

Karin Larsson, Solbergahemmet

...till Chicki och Hasse på Uddnäs för en underbar midsommarafton med mycket god mat, härlig femkamp och trevligt sällskap vid ett skimrande hav med måsars skrik.

Hundfamiljen

...till den underbara tjejen som hjälpte mig när jag ramlade och stukade foten. Hon hjälpte mig till Södertull hälsocentral och följde även med till akuten och röntgen. En blomma även till den snälla kvinnliga taxichauffören. Ni är guld värda.

”Stukade foten”

Mer läsning

Annons