Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

...till Erik och Maggan Björklund för en supertrevlig midsommar! Ni är helt underbara som ställer upp med boende och allt!

...till vattengympaledarna på Södertull för kul och kämpig träning.

... till alla som har hjälpt till med midsommarfirandet på Södra kolonin. Tack till alla som hjälpte till med att ställa i ordning och klä midsommarstången på torsdagskvällen. Och till er som bakat, skänkt vinster och hjälpt till med försäljningen. Utan er hade det inte fungerat.

...till mina huggormssystrar Lisa Holm och Annacarin Persson när jag hade fullt upp på jobbet och inte kunde vara med och hjälpa till med att städa ur och rensa pappas lägenhet efter han hade avlidit.

...till Torsåkers blomsterfond för ert fina arbete som glädjer så många ortsbor.

...till Lennart Wiberg för att du alltid ställer upp. Rosor även till Mårten Blidberg, Ingvar Hedling, Åke Holmgren, Per Johansson, Tomas Pettersson, Jan-Erik Sandberg, Hans Wahlström, Elsa Windahl och Rolf Wiberg för att ni gemensamt visat er uppskattning för Arkiv Gävleborgs verksamhet. Det värmer i hjärterötterna att få stöd i det dagliga arbetet. Tillsammans värnar vi om vårt läns fantastiska folk- rörelsehistoria.

...till alla på gården Smultronvägen 9-15 för en jätte- rolig midsommar! Alla trivdes, stora som små.

Mer läsning

Annons