Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros till...

Annons

...till personalen på AVA Gävle sjukhus för att ni bidrog till att vår mor och mormors sista dagar 23 till 28 oktober blev ett ljust minne. Suveränt bemötande och god vård!

Vi på sal 11

...till all berörd personal på Tallmon, hemtjänsten, demensdagvården och hemsjukvården i Älvkarleby kommun för att ni tagit så väl hand om Maria under hennes sista år.

Barn och barnbarn genom Raija

...till personal och boende på Sofia Magdalena, avdelning Österlen, som ordnade en sådan trevlig fest med god mat och sång en fredagskväll. Ni är guld värda och gör ett fantastiskt arbete för våra nära och kära som är boende hos er. Och vilken tur att det finns tekniska kvinnor som vet hur man viker ihop ett bord.

Nisse W med anhöriga

...till Rose och Hans Myrman samt Anitha Tröjbom, Hille hembygdsförening, som arrangerade en trivsam kväll med god mat i Hillegården, som ett tack till oss, som under året medverkat i Hille hembygdsförenings olika evenemang samt skötsel av hembygdsgården. Vi belönades med ett välkomsttal av ordförande, Erik Eriksson, samt en fantastisk middag i trivsam miljö med många glada skratt bland trevliga hembygdsmedlemmar.

Annika Nordin

...till pensionärer och personal på Ovansjögården i Kungsgården för att ni tog så bra hand om mig. Jag trivdes fantastiskt bra under min praktik!

Sjuksköterskestudenten Sara

...till Sara, Nicklas och trollkarlen Erik och alla barn som kom till Rädda Barnen-dagen på kulturstation under Världens Barn-veckan.

Rädda Barnen i Ockelbo

...till alla Ockelbobor! Vi kom på första plats i länet och 26:e plats i hela landet vid insamlingen för Världens Barn. Det fina resultatet blev 74 981 kronor.

Rädda Barnen, Röda Korset, Diakonia, Lions och Svenska Kyrkan i Ockelbo

...till syster Anna-Stina, Skutskärs vårdcentral, för snabb hjälp.

Bernt Wallin, Skutskär

...till Hofors församling, kyrkoherde Kenth Johansson, gitarristen/sångaren och all underbar personal som gjorde tårtkalaset i församlingshemmet till en så härlig eftermiddag.

Ulla Lööf

...till Mona, Helene och Laila för hjälpen med disk och städ efter dopet.

Charlies farmor

...till Fixar-Maltes arbetsgäng. Ni är fantastiska på att göra snyggt.

Ulla i höstlöven

...till tjejerna på avdelning 2, Furugården med Helén och Jessica i spetsen för ert stora engagemang och all hjälp vid Perras vistelse hos er. Ni är bäst!

Karin

...till Isac, Erik, Martin, Cornelia och Micke som gjorde vår fotbollsturnering genomförbar genom att ställa upp som domare, coach och i sekreteriatet. En eloge till alla spelare från Sofiedals fritidsklubb som kämpade tappert.

Carina och Maria, Sofiedalskolans fritidsklubb

...till fritidsklubbs- barnen på Kastets Montessoriskola som ordnade det läskiga Halloweendiscot åt oss.

Barnen på Kastets Montessoriskolas fritids

...till kvinnan i en blå v70 som hjälpte oss på Åsen i Kungsgården när hästen hade smitit ut på vägen.

Vickan och Jennie

Mer läsning

Annons