Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dags att utse Årets Gävlebo och Årets Sandvikenbo – nominera en person du beundrar här

 
Årets Gävlebo
Visa alla artiklar

Precis som tidigare år är det dags för er läsare och oss på Arbetarbladet att utse Årets Gävlebo. Nytt för i år är att även Årets Sandvikenbo ska utses. Som vanligt behöver vi din hjälp att hitta person som bör hyllas. Från och med lördagen den 12 oktober fram till den 2 november kan du nominera den kandidat du anser värdig – en hjälte eller eldsjäl som gör det där lilla extra.
När nomineringarna kommit in utser Arbetarbladets jurygrupp tre kandidater som vi presenterar en och en. Därefter får ni läsare rösta på just er favorit. Vinnaren i Gävle tillkännages under en prisceremoni på Arbetarbladet och GD:s evenemang Klappakuten den 9 december. Vinnaren i Sandviken presenteras under SAIK:s hemmamatch på Göransson Arena den 13 december.
Vinnaren vinner 5 000 kronor att skänka till valfritt välgörande ändamål, samt ett diplom och blommor. Nominera din favorit i de två formulären nedan.

Vill du hellre skicka din nominering via mejl?

Skicka ett mejl till Gavlebo@arbetarbladet.se eller Sandvikenbo@arbetarbladet.se med följande information: Namn på den nominerade, motivering, ditt namn, ditt telefonnummer och din mejladress.

Nominera Årets Gävlebo här:

Nominera Årets Sandvikenbo här: