Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu gäller det för SAIK-damerna

Vinna eller försvinna. Det är det som gäller för SAIK när man möter Skirö i den andra kvartsfinalen.

Annons

Förlusten i förlängningen i matchen hemma gör att man nu måste ta två matcher i rad och på bortaplan dessutom. Bortafacit den här säsongen talar emot då man bara står på en seger.

– Det är inget som vi funderar på. Trots förlusten sist så var det positiva känslor efteråt, hos både mig och spelarna. Vi vet att vi kan slå dom och det här är inte över, säger tränare Thomas Linder.

För att få dom bästa sportsliga förutsättningarna så åkte man redan ner på fredag eftermiddag och övernattar på hotell och man bokar gärna en natt till. Samma lag åker ner samt att Hanne Gezelius är tillbaka efter sjukdom och Linnea Bergqvist har fått klartecken för spel.

– Vi tar ett sent beslut angående Linnea och det är mycket upp till henne om hon känner sig redo för att spela, berättar Thomas som vet vad nyckeln till att förlänga säsongen ligger i.

– Vi måste mäkta med att göra samma hårda jobb som vi gjorde i onsdags och klarar vi det så tror jag att vi kvitterar den här matchserien och sedan är det vi som har fördel inför den tredje. Tycker att vi tröttar ut Skirö i första matchen. Men vi måste ta vara på våra chanser, avslutar han.

Mer läsning

Annons