Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stark första räckte inte för SAIK-damerna

Det blev ännu en förslust när SAIK damerna åkte på långresa till Haparanda/Tornio på lördagen.

Annons

Det positiva från Karleby matchen sist hade man med sig och det såg riktigt bra ut första halvlek och stundtals dominerade SAIK spelet på planen.

– Vi inleder jättebra och Tornio är inte med från start och där borde vi gjort några fler mål, tyckte tränaren Tomas Linder.

Och det var faktiskt så att SAIK tog ledningen i matchen med 1-0 efter mål av Emma Forsberg och som spelet såg ut hade man flera fina chanser till både två och tre mål.

– Det blir ju lite så när man lever med det självförtroendet vi har och de motgångar vi haft. Det vill sig liksom inte, menade Tomas.

Nu hade Tornio det lilla flytet och gjorde mål på sina chanser och då fick man 2-1 med sig till paus.

– Känns orättvist och sedan får dom 3-1 och 4-1 innan jag får kontakt med domaren och tar en timeout. Det rinner iväg lite då tyvärr, fortsatte han.

Det blev 7-1 innan matchen var slut och det var alldeles för stora siffror men samtidigt som hemmalaget fick energi av målen så blir det ju åter lite uppgivet hos gästerna.

– Vi tar med oss första halvlek hem och lämnar den andra kvar i Norrland konstaterade Tomas.

SAIK damerna satt i en buss på väg till tåget i Luleå när sporten ringde och då hade man precis krockat med en bil men det var inget allvarligt då det mest handlade om en bortkörd backspegel och skrapskador. Vi får hoppas att tjejerna hann med tåget hem. Nu väntar 10 dagars uppehåll innan man möter Söråker den 21 januari.

– Det blir tid till att slicka sår och träna stenhårt, avslutade Tomas Linder.

Mer läsning

Annons