Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

De kan få MTV-pris

Annons

Adam Tensta, Kleerup, Lazee, Neverstore och Veronica Maggio. Det är Sveriges bidrag till MTV Europe Music Awards. De fem svenska nomineringarna är framtagna av en jury vars medlemmar kommer från skivbolag, svenska MTV och tv-kanalens publik.

Nu är det upp till publiken att rösta fram årets bästa svenska akt. Röstningen pågår fram till 12 oktober och vinnaren går vidare till finalomgången där artisterna tävlar om priset Europe’s favourite. Finska Nightwish och danska Alphabeat är redan uttagna till finalen. (TT Spektra)

Beyonce släpper soloskiva

Soulstjärnan Beyonce släpper sin tredje soloskiva i november. Albumet, en uppföljare till 2006 års succé ”B’Day”, har ännu ingen titel. Skivbolaget Columbia beskriver skivan som ”hennes mest personliga, reflekterande och avslöjande samling låtar hittills” och Beyonce har själv deltagit i såväl låtskrivande som produktion.

(TT Spektra)

Ny i ”Parla-mentet”

Komikern Anders Jansson från ”Hipp hipp”, kanske mest känd som världsreportern Morgan Pålsson, tar i höst steget över till TV 4:s ”Parlamentet”.

– Min farfar var hårt knuten till socialdemokraterna så jag vågar väl inte komma hem om jag inte hamnar i det röda laget, säger han.(TT Spektra)

Mer läsning

Annons