Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Debatt: Hofors kommun på topplista – nu jobbar vi vidare med skolan

Annons

Lärarförbundet rankar årligen landets kommuner utifrån hur kommunerna satsar på skolan. Enligt Lärarförbundet är Hofors kommun landets tionde bästa skolkommun. Ett fantastiskt resultat som visar på flera styrkor i kommunen.

Naturligtvis är denna prestation ett resultat av medarbetarnas goda arbete. Samtidigt har eleverna så klart gjort ett engagerat jobb i skolan.

Politiskt har vårt fokus under en längre tid varit att skapa förutsättningar för varje elev att lyckas i skolan. För att det ska vara möjligt är som sagt personalen en av de viktigaste nycklarna till framgång. Tack till era goda insatser.

Nu jobbar vi vidare med att prioritera skolan. Vårt fokus är att lägga så mycket resurser som möjligt på förskolan och grundskolan. Alla som växer upp i Hofors kommun ska få en bra start i livet som möjliggör att varje individ kan nå sin fulla potential!

Daniel Johansson (S), ordförande Barn- och utbildningsnämnden, Hofors kommun

Torbjörn Nordström, vice ordförande Barn- och utbildningsnämnden, Hofors kommun

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel