Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Debatt: Sjukvårdspartiet är sjukvårdens viktigaste länk

Annons

Sjukvårdspartiet behövs för att spegla befolkningens krav och behov i sjukvården. Sjukvårdspartiet finns i många län och regioner i vårt land och vi gör stora insatser i det politiska arbetet för att försöka driva en bra sjukvårdspolitik. Sjukvården har stora utmaningar och det kommer att ske en stark digital utveckling och denna utveckling kommer att skapa nya möjligheter för befolkningen genom att ställa krav på sjukvården.

Din mobiltelefon kan med ny teknik ge sjukvården enklare och snabbare svar på hur du mår och läkarna kommer också att behöva inse att ny teknik ger befolkningen nya möjligheter.

Men det är mycket viktigt att det finns ett sjukvårdsparti som har sjukvården närmast sitt hjärta och som verkligen vill göra skillnad genom att driva konstruktiv sjukvårdspolitik.

Sjukvården behöver mer resurser och organiseras så att man få en så bra vård det bara går. Köer är inte bra och dessa måste bort. Vårdpersonal behöver bra lön för det arbete de utför.

Vi vill se att det blir enklare att ringa in och att sjukvården blir lättare att förstå för alla även digitalt. Det är i dag rörigt på sjukvårdens digitala plattformar och detta måste bli tydligare och enklare för vår befolkning att hitta på hemsidor som vi har.

Sjukvårdspartiet finns för att vi vill göra sjukvården bättre.

Henrik Olofsson, regionråd i opposition för Sjukvårdspartiet Gävleborg

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel