Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skyltar behövs för turisternas skull

Annons

Med anledning av artikeln ”Vägreklam gör bilresan farligare”, Arbetarbladet 24 juli:

Hallå, Irene Lodell på Vägverket, vakna! Vi bor utmed gamla E4 och har så gjort i tio års tid. Jag vet inte om du åker eller har åkt denna väg. Snacka om trafikfarlig väg utan alla dessa sommarskyltar, som skapar en turistisk atmosfär och en lugnande och dämpande sinnesstämning. Titta på alla bilvrak som står utefter vägkanten jämt och ständigt. Är dessa mindre trafikfarliga? När det gäller att plocka ner en fin handgjord skylt, då finns det regler. Menalla fartdårar, tung trafik, som fullkomligt översvämmar denna väg, då finns det inga regler att ta till! Nämn nu inte ordet polis, för sådana existerar inte på denna väg. Dessa ”sommarskyltar” ska väl finnas till för alla våra gäster som besöker vårt län? Skyltarna ser till att alla hittar till alla aktiviteter.

Att skyltar är trafikfarliga är bara okunnigt skitprat. I så fall får ni väl börja med att plocka ned era egna tråkiga formgivna ”trafikfarliga” skyltar!

Kom inte och påstå att en handmålad fin loppisskylt är trafikfarligare än era fyrkantiga, blåa, fula skyltar. Allt baseras på att Gävle alltid har varit en väldigt dålig kommun att ta hand om våra turister. Ursäkta Furuvik, Briggen Gerda med flera.Handmålad skylt

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons