Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tafsa inte på Sjösunda!

Annons

Tack, Inger Romdahl för din kristallklara analys, dels av den osäkra situationen för de handikappades ”sommarsmultronställe” Sjösunda och dels av det cyniska synsättet – helt i avsaknad av empati – vilket genomsyrar den kommunala organisation, som Peter Olofsson gör sitt bästa för att ”köra i diket”.

Du skriver ett öppet brev till honom i gårdagen tidning (23 maj), men ha inte alltför stora förhoppningar om att han svarar eller över huvud taget reagerar...

Jag gjorde tappra försök i höstas med två öppna brev till handikappnämndens ordförande Patrik Häljeryd i samband med de nu beslutade neddragningarna av ”flitpengar”, fria luncher till de funktionshindrade som jobbar utan lön och så vidare.

Tror du jag fick något svar, Inger?

Nej, pyttsan...

Dessa ”teflonpolitiker” (allting bara rinner av), som bland annat ska vara vägledare och ”gränssättare” för dessa yuppies till tjänstemän, som leder verksamheten är – som du uttrycker det, Inger – ”förvirrade”.

Jag instämmer till fullo med dina åsikter angående strandnära, rogivande Sjösunda men ser även som civilekonom det fantastiska klipp Peter Olofsson skulle kunna redovisa för sin arbetsgivare Sandvikens kommun om han skulle få igenom sin alternativa plan om försäljning. Det skulle göra vilken finansklippare som helst grön av avund. Vinsten på (eventuellt) insatt kapital skulle bli tusentals procent, eftersom det är andra aktörer som skjutit till dessa pengar!

Jag tror både Göranssonska stiftelserna, Sparbankstiftelsen Nya, Gränsland Ekonomisk förening såväl som Europeiska unionens målstiftelser har väldigt syrliga kommentarer och berättigade invändningar till dessa funderingar.

Tafsa inte på Sjösunda, Peter!

Lennart Jäderberg,

ordförande i RSMH i Sandviken

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons