Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi har många medlemmar som du

Annons

Svar till Rinas insändare (Arbetarbladet 2 november).

Tack Rina för de frågor som du ställer i din insändare. Den beskrivning av Sverigedemokraterna som du lägger fram är en vanlig missuppfattning som är skapad av riksdagspartierna. Det är en önskan att utmåla Sverigedemokraterna illa då vi kritiserar deras invandringspolitik, något som inte är omtyckt.

Vi har många medlemmar som du Rina, hårt arbetande invandrare som anpassat sig och gjort allt de kan för att vara med och bidra i sitt nya land. Andre vice ordföranden i Sverigedemokraterna, Anna Hagwall är likt dig invandrare och egenföretagare sedan många år i Sverige. Ni är två goda exempel.

I dag fungerar inte invandringspolitiken som du själv påpekar. För stor andel invandrare har kommit till Sverige under för kort tid. Detta kombinerat med en politik som inte syftar till att assimilera invandrare i det svenska samhället, har gjort situationen ohållbar i många städer. Kostnaderna har blivit stora av en havererad invandringspolitik, något som drabbat oss alla.

Därför vill Sverigedemokraterna ha en restriktiv invandringspolitik där vi i första hand ser till att verka i krisområdets närhet där vi kan hjälpa störst andel människor. I Sverige ska kvotflyktingar få uppehälle den tid som behövs i Sverige, det är en skyldighet för världens länder att hjälpa.

Genom vår politik kan vi stå upp för våra svenska värderingar och samtidigt föra en ansvarsfull invandringspolitik. Med gemensamma värderingar skapar vi trygghet, arbeten och framtid.

Roger Hedlund,

ordförande, Sverigedemokraterna Gävle

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons