Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det är bäst att vara först på bollen

Kommunalrådet Magnus Jonsson beskriver att han liksom sin partikollega och tidigare kommunalråd haft kontakt med Trafikverket och att de alltid fått samma svar – det finns inga pengar och nu är det Alliansens fel!

Men med tanke på hur länge Ockelbo styrts av ett parti är det märkligt att svaren alltid varit de samma även när kommunalrådets parti suttit vid makten i Stockholm och bestämt!

 

Kanske är det så att det har något att göra med hur och vad man gör?

 

Kommunalrådet talar om att han kanske tänker skriva ett öppet brev till ansvarig minister!  Men vore det inte bättre att tala om att han har gjort det. Inom idrottsvärlden är det bäst att vara först på bollen, det blir så mycket lättare att vinna matcher då!

 

Jag tycker att det här visar på att det finns olika sätt att göra saker på. Antingen tar man själv tag i saker och får saker att hända eller så väntar man på ”nån annan” och ”sen”!  

 

Och jag vet vad jag skulle välja.

 

Stig Mörtman (FP)

Ockelbo

 

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel