Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det är charlataneri från början till slut

SVAR TILL ”Anita, Margareta och Mats”, 8 oktober

Det är tråkigt att ni som vill köpa Hammarby kapell resonerar med lögnen som verktyg och går till personangrepp. Hammarby kapell har aldrig varit till salu. Det är också så att den verksamhet som gruppen står bakom har anknytning till den brasilianske spiritisten John of God. Han har genom åren granskats av vetenskapliga och kyrkliga organ, se till exempel http://www.catholicplanet.com/apparitions/false194.htm och http://carm.org/john- of-god-brazil, för att bara nämna några.

Ni behöver inte vara oroliga att jag inte gått till källorna. Det har jag självklart gjort och de är entydiga. Det är från början till slut fråga om charlataneri. Det är dessutom ekonomiskt bedrägeri mot människor. Att säga det är inte att vara kärlekslös eller ett tecken på att man skulle vara mot alla förändringar. Det är min uppgift.

Karl-Erik Tysk

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare