Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det är för kallt på Bessemerskolan!

Hej, jag är en elev som går på Bessemerskolan i Sandviken. Jag och jättemånga tycker att det är för kallt i skolan och man går runt och fryser. Man är tvungen att ta på sig tjocka tröjor och ibland till och med sitta med jacka i klassrummet, vilket inte är speciellt trevligt. Det är väldigt jobbigt att gå runt att frysa hela dagarna och man kan få svårt att koncentrera sig på skolarbetet. Jag tror att den här frågan är riktad mot kommunen för jag vet inte riktigt vem som har hand om värmen i skolan. Hoppas dom gör något åt detta!

Frussen elev

SVAR DIREKT:

Bessemerskolan arbetar kontinuerligt med att skapa en så god arbetsmiljö som möjligt för elever och personal. Ett led i det är att se till att det blir lagom temperatur i lokalerna. I samtliga salar finns anslag med telefonnummer där både elever och lärare kan felanmäla allt som inte fungerar, även temperatur.

I salarna sitter också termometrar och protokoll där temperaturen kan fyllas i för att ge underlag för förändringar. Allt som blir felanmält hanteras omgående av skolans vaktmästare, som finns på plats varje dag. I vissa fall har fläktar satts in när ordinarie uppvärmning inte räcker. Det genomförs kontinuerliga driftmöten där samtliga ansvariga för lokalerna deltar. Felanmälningar hanteras också där.

Du som upplever detta som ett problem är mycket välkommen att höra av dig direkt till mig, via mejl eller telefon, eller till vaktmästaren.

Eva Simonsson,

rektor

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare