Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Gästrikland.

Lokalt:

Det blev ännu en lugn natt i Gästrikland och polisen har inte haft några allvarligare händelser att rapportera.

Sverige:

160 000 jobb inom industrin har försvunnit sedan millennieskiftet. Nu varnar IF Metall för att välfärden riskerar att hotas.

Svenskarna deltar allt mindre i enkätundersökningar. Nu slår SCB larm om att underlagen för politiska beslut kan bli osäkra.

Internationellt:

Kaos uppstod när en lastbil började brinna i tunneln under Engelska kanalen.

I protester i Niger mot Charlie Hebdos senaste omslag har minst sju kyrkor stuckits i brand på en dag. Fem personer har omkommit.

Skarpa protester har utbrutit efter att Indonesien avrättat sex personer dömda för narkotikabrott, bland dem en holländare och en brasilian.

Sport:

Nicklas Bäckström blev målskytt i en riktigt svängig historia i nattens NHL. Se fullträffen här.

Väder:

Söndagen väntas bjuda på delvis klart väder och någon enstaka minusgrad under hela dagen. Mot kvällen långsamt ökande molnighet och möjligen lätt snöfall. Temperaturen sjunker samtidigt ner mot 4 minusgrader

Karta: Så är läget på vägarna

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla tips@arbetarbladet.se.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Arbetarbladet

Twitter: ABnyheter

Julia Andersson

Kenneth Fahlberg