Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Gästrikland.

Lokalt:

Två personer var i full färd med att bryta sig in i ett förråd när de upptäcktes av en väktare. I flykten tappade den ene tjuven sina tofflor.

Boende i en villa i Gävle upptäckte i går kväll att de drabbats av inbrott.

Väder:

Efter en kylslagen natt och morgon med temperaturer ner till -9 blir det under dagen varmare. Kring 0 strax efter lunch och framåt. Mulet blir det dock hela dygnet, från tidig morgon till sen kväll.

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Det finns olika sätt att få sparken på. Ett av de mer oväntade fick anställda på en Maxrestaurang i Blekinge.

Ett 70 meter långt bilgarage i Kista brann under natten och ett 30-tal brandmän arbetade med att bekämpa lågorna.

En kvinna skadades allvarligt när en rattfyllerist rammade en busskur där kvinnan stod och väntade på bussen i Farsta i södra Stockholm.

Det som började med rattfylleri slutade i försök till dråp när en rattfyllerist försökte smita från en poliskontroll. En polisman släpades med bilen ett hundratal meter.

Internationellt:

En explosion på en industri utanför Barcelona orsakade ett stort giftmoln i luften och boende på flera orter varnades för att gå ut.

De bröt mot förbudet för kvinnor att köra bil, ställdes inför rätta i en terrorismdomstol – och fängslades. Men nu har två saudiska kvinnor släppts ur fängelset.

Sport:

Hon har väntat i sju VM och tre OS. Äntligen fick Jessica Lindell Vikarby kliva upp på en mästerskapspall.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla tips@arbetarbladet.se.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Arbetarbladet

Twitter: ABnyheter

Kenneth Fahlberg

Julia Andersson