Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här var en tung förlust för Järbo

Järbo IF kom med stärkt självförtroende efter en stark vändning senast hemma mot Strand.
Nu föll man mot starka Mora med 2-1 men Järbo var minst lika bra och borde nog tagit poäng.

– Jag tycker vi är bättre sett över 90 minuter men vi sätter inte våra chanser och då ser det ut så här när slutresultatet skrivs, sa Järbotränaren Patrik Kihlström.

Mora inledde starkast och hade några fina chanser. Järbo jobbade dock sig rätt snart in i matchen och man tog också ledningen med 1-0 genom Robin Krantz på straff. Anders Tano gjorde ett fint arbete och tog sig runt sin back och in straffområdet där man tvingades att fälla honom. Krantz gjorde inga misstag och Järbos ledning stod sig till paus.

– Det kändes rätt bra och nog var det rättvist i paus. Sen får dom tyvärr ett tidigt mål i andra, sa Kihlström

Det var bara tio minuter in i andra som kvitteringen kom och då fick hemmalaget lite energi och malde på med långa bollar. Järbo å sin sida försökte rulla boll och gjorde det bra.

– Tycker inte dom får så långt övertag. Vi kommer tillbaka och har minst lika mycket spel och chanser och vi visste om deras långbollar.

Järbo vaskade fram ett par riktigt vassa chanser att ta ledningen men tyvärr åkte man på en omställning som ställde Järboförsvaret och Mora kunde göra 2-1 som också blev slutresultatet.

– Vi hade en kvart på oss att kvittera efter det men tyvärr nådde vi inte fram i dag. Men vi har hittat spelet och det är verkligen nåt vi kan bygga vidare på inför hösten, avslutade Patrik Kihlström som nu ger kilarna två veckors ledigt innan man kör igång igen.