Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Glöm första halvleken, Tierp – i andra blev det mycket bättre

Tierp hade redan på förhand en tuff uppgift borta mot topplaget Gamla Upsala. Inte blev det bättre av en direkt svag första halvlek och underläge med 4–0. – Vi avslutade i alla fall bättre, summerade Tierps lagledare Ola Melin 5–1-förlusten.

Annons

Det gick lite för enkelt för Gusk att komma fram under de första 45 minuterna. Tierp hängde inte alls med och då trillade målen in också.

– Visst är det ett starkt lag vi möter men stundtals gjorde vi det alldeles för enkelt för dom. Det var synd att vi gav bort den här matchen redan i första havlek, fortsatte Melin.

Pausvilan gick åt till att ändra om, få in lite nytt mod i tjejerna och en order om att avsluta snyggt. Det gjorde abolut Tierp.

– Ja, det tycker jag. Vi gjorde några byten och gjorde sedan en jämn halvlek där vi både gjorde mål och skapade chanser, sa Melin.

Det var Ashley Clark som reducerade för gästerna. Hon var också lagets bästa spelare tillsammans med Mikaela Melin.

Gusk leder serien efter bara en förlust och sedan var det här den sjunde segern. Tierp kämpar på i den nedre halvan av tabellen och möter nu ett annat topplag, Ljusdal på hemmaplan till helgen.

Gamla Upsala–Tierp 5–1 (4–0)

Målet: Tierp: Ashley Clarke.

Domare: Soran Khalid.

Mer läsning

Annons