Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Huge släppte in kvittering i sista matchminuten

Länge såg det bra ut för Hugedamerna i träningsmatchen mot Hammarbys F19 men i matchens sista minut kvitterade bortalaget in ett hörnmål och matchen slutade 1–1.
– Det kändes riktigt surt att släppa in ett mål i sista minuten, säger forwarden Felicia Sandin.

Annons

Inte nog med att Hammarbys mål i sista minuten gjorde att tre poäng blev ett, målet var dessutom det första som Hugedamerna släppte in efter fyra spelade träningsmatcher. Det har verkligen sett bra ut för Huge som vunnit samtliga träningsmatcher hittills, de mötte Valbo och vann med 8–0, Korsnäs bortaslog dom med 4–0 och mot Gustafs vann dom med uddamålet 1–0.

– Surt att släppa in första målet för försäsongen i sista minuten, säger tränare Johan Liljemark.

Det var mycket spel på mittplanen och ganska jämna lag spelmässigt. Dock var det Huge som kom till flest avslut och som gick segrande ur första halvlek. Andra halvlek startade också väldigt jämt till en början men mot slutet var Hammarby lite starkare. …

– Vi visste att det skulle bli en tuff match redan innan, det är ett bra lag. Vi har några dippar i matchen som gör att vi tappar lite men det känns ändå stabilt, säger Sandin.

Hammarbys kvittering kom i sista minuten på en hörna.

– Det är otur att vi får en hörna mot oss där på slutet och vi är väl inte riktigt där. Men vi är nära och det känns bra till premiären, säger Sandin.

Huge har seriepremiär 16 april hemma mot Gustafs.

– Vi ser den här matchen som en värdemätare inför serien och det var en bra match för oss att komma i gång. De spelar i ju i F19 allsvenskan så vi väntade oss tufft motstånd, vi hade några bra chanser i början på andra halvlek, säger Liljemark.

Både i första och andra halvlek hade Huge chansen att utöka sin ledning och hade flertalet farliga skott mot mål men fick inte riktigt till målskyttet.

– Vår största svaghet är ju just sista tredjedelen av laget, vi får liksom inte in bollarna riktigt ännu, säger Sandin.

Mer läsning

Annons