Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kan Tierp ta en ny seger mot Rimbo?

Tierps fotbollstjejer har inte övertygat under hösten. Nu står ett bortamöte med Rimbo på programmet och här ska ändå Tierp vara favoriter.

Annons

– Ja, visar vi upp ett bättre passningsspel än senast mot Mohed och sedan gör en bra prestation, så kan det kanske bli poäng, säger Tierps chefstränare Danne Sundström.

Ja, den första halvleken mot Mohed var rent av riktigt dålig. Nu spelade tjejerna upp sig efter pausvilan och hade ledning med 1-0 ända fram till det absoluta slutskedet. Men här kom också en markeringsmiss som gjorde att Mohed kunde kvittera och plocka poäng med sig hem.

Hur har det sett ut på träningarna den här veckan?

– Jo, vi körde faktiskt bara passningsspel kvällen efter matchen mot Mohed. Nu hoppas jag att det ser bättre ut när vi möter Rimbo. Ja, sämre kan det faktiskt inte bli, säger Sundström.

Tittar vi tabellen för damettan så ligger Tierp på en sjunde plats och har spelat hem 25 poäng. Hemmalaget ligger på en nionde plats inför dagens möte med Tierp. Rimbo har plockat hem 18 poäng och visst får Tierp finna sig i att vara favoriter i dagens match.

Tierp reser ner till Rimbo med en trupp om 17 lirare. Den enda som saknas är Linnea Evertsson som är fotskadad.

– Ja, det var ett tag sedan vi kunde komma till match med en så bred trupp - så det ser ju bra ut, säger Sundström.

En seger för Tierp innebär att man närmar sig lagen på den övre halvan.

Mer läsning

Annons