Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mohed föll - trots 2–0-ledning

Huge vände underläge och vann bortamatchen mot Mohed under lördagen. Lisa Tano Ljungkvist blev segermålskytt med sitt mål fram till 2-3.

Annons

På ganska säker mark i tabellen gästade IK Huge Moheds SK, som har kniven mot strupen för att klara ett nytt kontrakt i division ett, under lördagseftermiddagen och det var hemmalaget som var starkast i inledningen av matchen.

Mohed tog ledningen med 1-0 ganska snabbt i den första halvleken och när den andra sedan drog igång så kom också 2-0 på ett lite avvaktande Huge.

– Det är tufft att möta ett lag som har sådan press på sig, säger Huges tränare Johan Liljemark. De är bättre än oss från början och leder ganska rättvist.

Men efter det andra målet började Huge jobba sig tillbaka och när reduceringen kom genom Felicia Sandin fick laget vittring på mer. Jessica Backman nickade sedan in en kvittering och innan matchen blåstes av hade även Lisa Tano Ljungkvist kommit in i målprotokollet genom sitt 2-3.

– När vi reducerar känns det som att luften går ur Mohed, fortsätter Liljemark. Efter det är vi det bättre laget och vinner rättvist.

Mer läsning

Annons