Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brynäs rådde inte på Ljusdal

Ljusdal blev för tuffa för Brynäs och man får fortsätta jaga första segern.
De har grinat lite illa i inledningen den här säsongen och nu fick man dessutom spelmotorn Cecilia Hallebjörk skadad i inledningen av den här matchen.

Annons

– Hon nickade olyckligt ihop med en annan spelare så hon fick uppsöka vård, inte alls bra för oss givetvis, sa Brynästränaren Per Lundqvist.

Ljusdal gjorde dessutom mål efter bara tio minuter. Det kändes som om gästerna var starkare på alla lagdelar och satte hög press på hemmalaget. 0–2 i baken efter en halvtimme men efter det så hade Brynäs flera chanser och en hel del spel. Reduceringen till 1–2 stod Madeleine Karlsson för och hon hade strax innan en klockren stolpträff, och visst hade det kanske kunnat bli en annan match om man fått in den också.

– Synd att vi inte får lite utdelning där. Men Ljusdal var bra och otroligt starka. Det är det bästa laget vi mött den här säsongen även om jag tycker det blev något mål för mycket, menade Per.

Det rann iväg lite i andra. 1–3 efter cirka 20 minuter in i andra och då gick luften ur hemmalaget.

Även om man kämpade och slet så hade man svårt att skapa något mer. Ljusdal kunde öka på till 1–4 och 1–5 innan matchen var över.

Mer läsning

Annons