Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ännu ett nyförvärv till Strömsberg

/

Strömsberg har gjort klart med ännu en målfarlig forward.
Det är Jonas Magnusson, som tidigare spelat för både Sandvikens IF och Skutskär.

Annons

Under tiden i Skutskär gjorde han sig känd som en verklig målspruta och satt under en säsong i fotbollsfyran hela 28 bollar i motståndarmålen. Förra säsongen lirade han för Karlholm och satte då tio mål för klubben.

Strömsberg har, som Sporten tidigare berättat om, förstärkt sin trupp med ytterligare två målfarliga forwards. Det är Andreas Svensson, som förra säsongen lirade för Årsunda och där svarade för 17 mål, och Linus Larsson som förra säsongen spelade för Hille som tog steget upp i fotbollstrean.

Strömsberg, som gör sin sjunde säsong i fotbollstvåan och den kommande säsongen finns med i norrtvåan, gjorde klart med Jonas Magnusson på fredagen.

– Visst är det skillnad på tempot här i Strömsberg jämfört med det vi hade i Karlholm. Men jag kom snabbare än väntat in i tempot och nu känns det riktig bra, säger Jonas.

– Jag trivs jättebra i den nya klubben och det har fungerat bra tillsammans med mina forwardskollegor Linus Larsson och Andreas Svensson. Sen är det ju bara bra med konkurrens om forwardsplatserna, säger Jonas.

LÄS ÄVEN: Strömsberg värvar från Hille: "Ett intressant nyförvärv"

Förutom att du har visat dig vara en målfarlig lirare, vilka kvaliteter besitter du?

– Jo, jag är löpstark och mycket träningsvillig. Vi kör ju fyra pass i veckan i Strömsberg. Än så länge har vi tyvärr bara kunnat träna inomhus. Men till veckan ska vi får komma ut på LF-Arenan och det ska bli härligt, säger Jonas.

Strömsberg har gjort tre träningsmatcher Kvarnsveden, Märsta och nu senast mot Hudiksvall.

– Ja, och det har gått bättre och bättre. Senast gjorde vi en mycket bra insats mot Hudik speciellt i den första halvleken.

Hur tror du att det kommer att gå för er i Norrtvåan?

– Jo, jag tror det kan gå bra. Får vi det att klaffa så ska det också kunna bli en antal mål för oss, menar Jonas.

– Jag har också snabbt kommit in i laget och vi har ju en bra chefstränare i Carlos Santis. Det var också Carlos som tog den första kontakten med mig.

Mer läsning

Annons