Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Isaksson utvisad när Valbo kryssade: "Domaren har ingen spelkänsla överhuvudtaget"

Valbos Henrik Isaksson blev utvisad efter bara 13 minuters spel i matchen mot Hudiksvall.
Och tränaren var inte nådig i sin kritik mot domaren efter matchen.
– Han visar otroligt dåligt matchledarskap, säger Isaksson.

Annons

Det var kallt, grått och blött när fjärdeplacerade Valbo tog emot tvåan Hudiksvalls FF på ett regntungt Åbyvallen. Skönspelet lös med sin frånvaro, men Valbo lyckades ändå skapa tre hyggliga lägen i första halvlek.

Inte heller den andra perioden bjöd på någon vidare underhållning. Det var mest spel på mittplan och en del gruff - fram till 82:a minuten. Då drog hemmalagets Nisse Nilsson på sig sin andra varning och fick lämna planen.

Utvisningen gav HuFF en liten nytändning och med bara minuter kvar att spela fick bortalaget tre hörnor i rad.

Men Valbo redde ut stormen och matchen slutade 0-0.

– Det blev lite mycket då, men jag tycker vi gör ut det bra. Vi har bra backar, så det blir tacksamt för mig, säger målvakten Sebastian Henriksson.

Är ni nöjda med resultatet?

– Det var jämt, jag tycker 0-0 speglar matchen bra. Det var mycket kamp, men en rolig match att spela, säger Henriksson.

Utan skönspel och mål handlade i stället det mesta av eftersnacket om domaren, och utvisningen av tränaren Henrik Isaksson i 13:e minuten.

– Domaren visar tydligt att han inte har någon spelkänsla över huvud taget. Han blåser en solklart felaktig frispark och det blir en spontan reaktion från bänken. Han rusar ut och är arrogant och otrevlig, jag säger åt honom att han ska rycka upp sig och så blir jag avvisad. Det märks att han aldrig har spelat fotboll någon gång, säger Valbos tränare och fortsätter:

– Det var samma sak med vår utvisning, han släpper sådana i första. Och så deras utvisning, han kan inte köpa reaktionen. Han visar otroligt dåligt matchledarskap.

Har du haft honom förut?

– Aldrig haft honom förut och det ska vi vara glada för, säger Isaksson.

Mer läsning

Annons