Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny snöplig förlust för Strömsberg

Oturen fortsätter att grina Strömsberg i ansiktet. Förra helgen blev de stryk hemma av Syrianska Kerburan med matchens enda mål inslaget i slutskedet av matchen.
Nu i bortamötet med topplaget Sollentuna vann hemmalaget med 1-0 och målet kom med bara tio (!) sekunder kvar att spela.

Annons

Strömsbergs forwards Emir Mehanovic blev också mycket tveksamt avblås för offside i ett friläge bara minuten för hemmalagets mål.

– Den offsideavblåsningen var mycket tveksam. Sedan hade vi också en fin målchans i första halvlekens 20:e minut. När Roni Ali kommer fri men en back kunde rädda, sa Strömsbergs huvudtränare Carlos Santos.

– Frånsett de första 20 minuterna av matchen där Sollentuna lyckades skapa ett par tre chanser så spelade vi helt jämt med Sollentuna, menade Carlos.

– Vi gör också den absolut bästa matchen hittills i serien och uppträdde mycket disciplinerat och var absolut värda poäng.

– Sedan tycker jag att det var märkligt hur domaren kunde göra ett så stort tillägg på matchen, sa Carlos. 

Strömsberg gjorde kanske sin absolut bästa match den här säsongen och var naturligtvis värda poäng. Men nu räckte inte kämpatakterna mot topplaget Sollentuna.

– Visst gör Strömsberg en mycket bra match. Nu hade vi ett par tre jättechanser i första halvlek. Hade vi satt dom chanserna så hade vi nog i ett tidigare skede avgjort matcher, sa Mikael Thorstensson, spelande sportchef i Sollentuna FF.

Matchens enda mål kom med bara sekunder kvar att spela.

Det var hemmalagets Sotirios Nikopoulos nickade bollen in i nätmaskorna efter en högerhörna.

Direkt efter målet blåste domaren av matchen. Match gick till övertid med fem minuter.

Mer läsning

Annons