Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tuff uppgift för Strömsberg

– Vi kommer att göra några ändringar inför mötet med Norrtälje. Vi får inte med Mattias Hall och Micro Lööf. Micro är avstängd och Mattias fick känning i ena låret vid träningen på torsdagskvällen.
Ja, Carlos Santis chefstränare för Strömsberg har en del att tänka på inför dagens länsderby mot Norrtälje.
Strömsberg har spelat hop 12 poäng och har tre poäng upp till dagens gäster på Hedens IP. En seger för hemmagrabbarna skulle ge ett hyggligt läge i tabellen.

Annons

Både Norrtälje och Strömsberg kommer till match med två raka nederlag i bagaget. För Strömsberg gäller att det blivit stryk mot Gamla Upsala och Enskede. 1-2 nederlaget senast mot Enskede borta var lite oturligt, eftersom man hade 1-1 ända fram till strax före matchslutet.

För Norrtälje har det också blivit två raka förluster, en knapp förlust mot Nacka, men också en lite märkligt förlust mot Upsala IF med klara 1-5.

- Ja, det vet i sjutton vad som hände mot Upsala. Jag tyckte vi spelade bra, men dom fick till det före paus och kunde gå till halvtidsvila med en ledning på hela 5-0, säger Timo Mäkinen lagledare för Norrtälje.

- Vi har i veckan vunnit i svenska cupen mot Danderyd med 5-1. Jag tror det bli en mycket tuff match uppe i Strömsberg. Men det gäller för våra grabbar att visa upp ett hårt arbetet så kanske det också kan bli poäng, siar Mäkinen.

Det samma gäller väl också för Strömsberg, där en seger skulle vara gynnsam när det gäller tabellpositionen.

- Jag tycker också att våra tre träningar den senaste veckan har gått bra. Nu har vi också spelat bra, men fått dålig utdelning de senaste matcherna, säger Carlos.

- Jag hoppas nu att vi kan bli effektivare framåt och som sagt, jag kommer att göra en del ändringar i laget, säger Carlos.

Strömsberg har efter dagens match bara två seriematcher kvar innan sommaruppehållet. Först ett möte med Sandviken borta och sedan avslutas våromgången med att Skiljebo gästar Hedens IP.

Strömsbergs trupp inför mötet med Norrtälje: Martin Sundström, Danne Käll, Björn Johansson, Sereya Mobaraki, Oskar Åkerlund, Robin Andersson, Nicholas Björklund, Roni Ali, Salar Ali, Adam Simonsson, Pontus Parling, Herman Ehn, Marcus Söderlund, Dante Magi (mv).

Mer läsning

Annons