Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Två man på topp i toppmötet

/

Segern senast skickade SIF uppåt i tabellen.
Så dagens match mot Sollentuna kan med fördel kallas för toppmöte.
Och det blir fortsatt rödvitt tvåmannaanfall.

Annons

Anthony Allison och Raphael York har spelat de senaste två matcherna tillsammans på topp. Samarbetet mynnade ut i en seger mot Syrianska Kerburan borta – och duon får fortsätta tillsammans.

– Vi jobbar hela tiden med att utveckla hur dom jobbar ihop. Vi har fortsatt med det under veckan och spelar med samma lag, säger tränaren Stefan Lundin.

I och med senaste trepoängaren svingade sig SIF upp till topp fyra i tabellen och möter nu Sollentuna som är en poäng före.

– Sollentuna nämndes som en stor favorit redan innan säsongsstarten och har ju infriat dom förväntningarna ganska bra. Dom har en stor och bred trupp och det blir en svår utmaning.

I Sollentuna spelar också gamla bekantingen Jens Åberg numera, den före detta SIF-kaptenen som även gillar att skriva och hade en blogg som Gefle Dagblad och Arbetarbladet publicerade på sina hemsidor. Således har Åberg också skrivit några rader i matchprogrammet inför det känsloladdade mötet på Jernvallen.

– Det kommer säkert att bli lite speciellt, säger Stefan Lundin.

Så här spelar SIF: Niklas Nyström – Jonas Österberg, Emil Oremo, Olof Mård, Jonathan Hellström – John Junior, Hjalmar Öhagen, Andreas Sipuri, Omar Guidji – Anthony Allison, Raphael York.

Ersättare:Andreas Gillström, Marcus Olofsson, Seth Rudolph, Filip Norell, Erik Olofsson, Emil Molin och Tobias Wennergrund (mv).

Mer läsning

Annons