Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Valbo tappade segern i slutminuten - då får domaren en rejäl sågning efter match: "Så jäkla låg nivå på honom"

Valbo FF var på väg mot sin första seger sedan den 28 maj då klockan närmade sig stopptid i mötet med Friska Viljor FC - då tilldömdes Örnsköldsviks-laget en straff, något som fick målvakten Sebastian Henriksson att rasa efter matchen:
– Spelaren lägger sig och det är så jäkla dålig nivå på domaren att han inte ser det.

Annons

För drygt två månader sedan segrade Valbo hemma mot Gällivare Malmbergets FF med 4-0 - efter det har laget spelat fyra raka matcher utan att lämna planen med tre vunna poäng.

Mot Friska Viljor syntes dock ingenting som kunde liknas vid en dålig trend då Valbo från start öste på och skapade anfall på löpande band. Totalt sköt laget nio skott på mål bara i matchens första 45 minuter och det enda som hindrade dem från att gå till pausvila var en storspelande målvakt i motståndarnas kasse, Andrew Mills.

– Alltså, vi borde nog ha gjort fler mål med tanke på våra chanser men deras målvakt storspelade i dag och han förtjänar beröm. Han räddade dem vid flera tillfällen med ett par riktigt vassa räddningar, säger kollegan i Valbos målbur, Sebastian Henriksson som inte alls hade lika mycket att stå i som den storspelande engelsmannen .

– Nej jag fick inte så mycket att göra i dag, det var en svår match.

Sebastian Henriksson hade ytterst lite att göra i matchen med Friska Viljor - en match där de tappade poäng i slutminuterna

Ändock tvingades Sebastian hämta bollen i nät en gång i vardera halvlek - frukten av en, enligt honom, katastrofal domarinsats.

– Det första målet tycker jag är en helt bedrövlig blåst frispark av domaren, och det andra målet (som kom på straff) är en helt sjukt dålig bedömning av honom.

Surt att åka på två såna mål i baken när ni dominerade matchbilden?

– Ja vi var ju överlägsna i dag. Man kan ju inte vinna alla matcher men det är så surt att få såna här förluster emot sig.

Det var ett tag sen ni vann, när kommer första vinsten?

– Om vi fortsätter att spela som i dag så är jag inte orolig för att vi ska vinna snart, det såg riktigt bra ut i dag.

Mer läsning

Annons