Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Herrtrean: "Bernhard" brände chansen att avgöra

Årsunda fick chansen till tre viktiga poäng då laget fick straff med två minuter kvar.
Men Daniel Bernhardsson missade – och det blev 1–1.

Annons

Årsunda ska bara vinna en sån här match då man under 90 minuter var det klart bättre laget och i den andra halvleken var det i stort sett spel på gästernas planhalva – men laget saknar den där riktiga måltjuven och när Andreas Svensson spelade mittback saknades udden framåt.

Att inte Årsunda kunde få till ett segermål under den andra halvleken var lite svagt då chanser inte saknades – men Mora visade upp ett bra försvarspel också.

Hede det funnits någon rättvisa i fotbollen så hade Daniel Berhardsson hittat rätt med straffen vid ställningen 1-1 och ett par minuter kvar – men det verkar svårare för Daniel att göra mål på Årsunda Ip än på Ullevi i Göteborg.

Årsunda gjorde ingen dålig match men det är det här med saknaden av en mittfälsstrateg ochewn målskytt som saknas – i övrigt fanns inget att klaga på.

Årsunda som är i stort behov av trepoängare var helt klart värda segern men det verkar som att laget fortfarande mentalt befinner sig i fyran och laget uppträder med för lite självförtroende.

– Man vinner inga matcher på chanser utan bollen måste in också, sa planens bästa spelare, Årsundas högerback Dennis Olsson.

Han var mycket besviken efter två tappade poäng.

Andreas Svensson gjorde en kanonmatch som mittback men visst tappade laget i styrka framåt.

I samband med Årsundas straff fick Moras Johan Hinder lämna planen efter två gula kort men det gjorde ingen skillnad då tiden var för knapp för ett segermål för Årsunda.

Mer läsning

Annons