Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Storförlust för Årsunda

Årsunda har fått en fasansfull start på äventyret i trean och inte blev det bättre efter storstryk med 0–8 borta mot Ytterhogdal. Det var blykeps på många av spelarna i Årsunda efter matchen.

Annons

– Men, solen går upp i morgon också och nu är "Bernhard" tillbaka mot Rengsjö. Vi har två livsviktiga matcher framför oss, säger Årsundas tränare Jerry Haaranen.

Nog är det så. Bottenstriden av trean är tät mellan många lag. Två segrar så är ÅIF med igen och med det nya låneavtalet med SIF så blir Årsunda starkare. Ex-allsvenske Daniel Bernhardsson är dessutom tillbaka efter skada.

Så till matchen. Ytterhogdal med sju stycken britter i laget satte en väldig fart från start och redan efter sju minuter så gjordes 1–0.

– Redan då var det över. Vilken rörelse. Jag har aldrig varit med om att bli så förnedrad och vilken fotbollsplan de hade och trevligt folk, säger Jerry Haaranen.

Unge Simon Lötberg gjorde debut i Årsundamålet och räddade en straff samt många fina räddningar i övrigt, men han var rätt knäckt efter matchen ändå.

Årsunda får sikta på en bra träningsvecka och slicka såren innan det är dags för de senaste årens lindansarlag, Rengsjö.

Mer läsning

Annons