Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fotboll/Herrfyran

Annons

Hille–Skutskär 9-0 (3-0)

Målen: Johan Andersson 4, Anders Sundberg 3, Fredrik Pettersson, Mannie Ersgård.

Bäst i Hille: Laget med extra plus till Viktor Elfving och Johan Andersson.

Bäst i Skutskär: Calle Larsson.

I korthet: Hille gjorde tre mål under matchens första 13 minuter och det var Johan Andersson som stod för alla tre. När sedan Mannie Ersgård 13 minuter in i den andra halvleken gjorde 4-0 drogs rullgardinen definitivt ner för Skutskär och Hille fortsatte att spela bra matchtiden ut.

Sätra–Hedesunda 2-1 (1-0)

Målen IK Sätra: Rand Jalal Ibrahim, Babak Gafori. Hedesunda: Jacob Lööf

Bäst i IK Sätra: Kristofer Fransmo och Isam Khidir

Bäst i Hedesunda: Jacob Lööf, Josef Simonsson och Christofher Molin

I korthet: IK Sätra hemmabesegrade Hedesunda i en match där hemmalaget förde spelet med stort bollinnehav men med ett ineffektivt anfall. Sätra fick i alla fall hål på Hedesunda och hade 1-0 i paus. Ett tidigt mål i andra gav 2-0 men bortalaget spelade upp sig lite i andra och man fick också in en reducering.

– Vi fick jaga mycket i första men vi gör en bättre andra halvlek. Jag tycker ändå inte det är rättvist trots att dom har mycket boll, sa Hedesundas tränare Henrik Haanpää

Michael Hallner

Ockelbo–Kungsgården 2-2 (0-2)

Målen, Ockelbo: Omar Raik, Phuc Nguyen. KSK: Danich Ali 2.

Bäst i Ockelbo: Gustav Jonsson.

Bäst i KSK: Laget med extra plus till Danich Ali och Daniel Thelen

I korthet: Kungsgårdens Danich Ali bjöd på två drömmål i den första halvleken. Nu räckte det inte hela vägen fram då Ockelbo kom tillbaka starkt i den andra halvleken och matchen slutade 2-2.

Ockelbo styrde spelet före paus men var uddlöst framåt. I den andra halvleken blev laget offensivare och fick tryck på Kungsgården. Kvitteringsmålet kom fyra minuter från slutet. Matchens underhållare var annars Kungsgårdens Danich Ali som först drog till med ett skott i krysset och sedan en volley efter hörna upp i nättaket.

Sandvikens AIK–Brynäs 2-1 (1-1)

Målen, SAIK: Nils Hällberg 2. Brynäs: Tobias Löfgren.

Bäst i SAIK: Jack Sharpes, Martin Persson, Nils Hällberg.

Bäst i Brynäs: Sasa Bunkart, Alexjndra Romero mv..

I korthet: SAIK var det något bättre laget under den första halvleken och Brynäs i den andra. Till slut var det dock SAIK som kunde vinna.

Brynäs kunde göra matchens första mål men SAIK kvitterade ganska så tätt inpå. I den andra halvleken hade lagen ett varsitt jätteläge. SAIK:s Nils Hällberg avgjorde då han nickade in segermålet. Brynäs hade mycket boll men kom inte till avslut mot ett bra spelande SAIK-försvar.

Mer läsning

Annons