Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Djoos får A-lagskontrakt

Backen Christian Djoos, som just nu går skadad, har spelat i elitserien under hösten - och belönas nu med ett A-lagskontrakt.

Djoos har skrivit ett kontrakt som gäller från 1 november 2012 till 30 april 2015.

– Det känns jättebra att Christian nu ska vara hos oss i 2,5 år till. Han har under hösten absolut gjort sig förtjänt av ett kontrakt med A-laget, säger Brynäs sportchef Michael Sundlöv i ett pressmeddelande. Han är en av våra unga talanger som vi tror mycket på.

Totalt har Christian redan gjort 19 matcher med Brynäs A-lag. Förra säsongen spelade han en match, och hittills i år har han spelat 18 matcher med A-laget. I somras blev också den talangfulla backen draftad av Washington Capitals i den sjunde rundan.

– Det känns förstås jättekul att få ett kontrakt med A-laget, säger Christian Djoos i samma pressmeddelande. Jag har alltid spelat i Brynäs, och det är så klart här som jag vill fortsätta. Det känns riktigt bra.