Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Domstads vädjan: Köp förköp!

På fredag ska E-type göra den första riktiga sommarspelningen på Holmarna. Men folkparken har inte fått ihop till förskottet artisten kräver.
– Jag behöver sälja 400 biljetter till för att han ska gå på scenen, säger Cilla Domstad.

107 biljetter. Det är vad Holmarna hittills har sålt inför E-types spelning på Holmarna på fredag. Nu går folkparksägaren Cilla Domstad ut och vädjar till alla som tänkt gå på konserten att köpa förköp.

– Vi behöver all hjälp vi kan få. Jag vet att det kommer komma tusen pers till konserten, men vi behöver få en garanti på det, säger Cilla Domstad.

I skrivande stund behöver Holmarna sälja ytterligare 400 förköpsbiljetter för att E-type ska kliva på scenen på fredag. Annars stannar han i logen, förklarar hon.

– E-type vill gärna komma till Skutskär och spela, det har han sagt. Men då måste publiken ställa upp.

Varför går det så trögt med förköpet?

– Det har alltid gjort det. När jag frågat folk så säger de att de älskar att köa, för att det är folkparksromantik att stå i den långa kön.

Under onsdagen och torsdagen mellan 16-22 kommer Cilla Domstad att sitta i luckan på Holmarna och sälja biljetter. Förköp finns också på macken i Skutskär.

Vad betyder veckans förköpsförsäljning för dig?

– Allt! Det skulle rädda hela Holmarna i sommar om folk ställer upp och köper förköp. Jag kan lova dem en av sina bästa kvällar i livet.

Kommer detta vara ett återkommande problem i sommar?

– Absolut inte! Det är bara när artisten kräver förskott, men E-type blir särskilt akut för sen kommer jag att få in pengar på ölförsäljning och annat och då kommer jag att kunna betala av i bättre tid.

Övriga bokningar på Holmarna i sommar är Freestyle, Björn Rosenström, Dia Psalma, Sator, Linus Svenning och en planerad countryfest i augusti.