Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Du är unik.

/

Att våga vara sig själv och visa vem man egentligen är?

Är det många som är det och är det många som vågar vara det? Alla ser vi olika ut, alla är vi olika och alla tolkar olika om olika saker och därför ska man accepteras för den man är.

Annons

Idag är det inte många som vågar vara den man egentligen är, utan man försöker vara någon som man vill vara eller någon som andra vill att man ska vara. Att passa in bland vänner och känna att man räcker till är något som påverkar oss alla.
Att gömma sig själv inne är inte alltid den bästa lösningen, för det kommer fram till slut hur du är i alla fall. Det snackas en massa bakom ryggen fast du egentligen snackar skit om din bästa vän. Du mår inte bra av det och det påverkar dig mer än du tror.

Att ställa sig rak i ryggen och visa vart man står på jorden kommer du väldigt långt på. Det är inte lätt i alla lägen men det är grunden till att visa vem du är. Man ska vara bestämd och ha tron på sig själv och visa att man trivs i den man är och skita i vad andra säger om dig. Visar du dig stark och kan säga emot är det inte många som försöker trycka ner dig eller trakassera dig, för om du ger dem ett hånflin och vänder ryggen till är det inte lika roligt.

Det är vad jag har lärt mig under dessa år. Jag har stått på jorden. Att ha en bestämd attityd utan att vara otrevlig, visa vad du vill och försvara dig utan att trycka ner andra.
Jag själv har en väldigt hård attityd och är ganska bestämd, men det betyder inte att jag är otrevlig mot människor i min omgivning. Jag tar fram det när det behövs för att visa vilken plats jag har. Att vara öppen och ärlig och köra ett rakt spel vinner du på. Jag sätter mig hellre i skiten av att vara ärlig och säga vad jag tycker än att förlora som lögnare.

Jag har fastnat i olika situationer där folk är duktiga på att snacka och diskutera vad jag säger. Men kom ihåg att snacka skit och att säga vad man tycker är två helt olika saker. Och jag är den som säger vad jag tycker och hur jag upplever saker och ting. Jag tror inte riktigt folk förstår det och tycker att man är dum i huvudet rent ut sagt, bara för att jag har en tendens till att säga vad jag tycker och det är inte bra i alla lägen men det gäller att kunna kontrollera det. Jag vill att folk ska vara ärliga mot mig och därför är jag det tillbaka.

Det jag vill komma fram till är att du ska vara den du är, för det är bäst. Det finns aldrig någon som är bättre än dig själv.
– Aa visst, tänker du när du läser detta, men det är så det är, annars kommer du aldrig kunna leva upp till dina krav i livet.
Du gör allt bättre än alla andra. Var ärlig, och ha en attityd med en glimt i ögat, men glöm aldrig att du måste stå för dina handlingar.
Kom ihåg en sak: ”Du är unik det finnsbara en av dig. ”

Annons