Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Efter tidningstrasslet i Tierps kommun – här kan du hämta din Arbetarbladet idag

Efter morgonens tryckeriproblem körs nu Arbetarbladet ut till butiker i Tierps kommun.
– Vi beklagar de problem som drabbat våra kunder, säger chefredaktör Jacob Hilding.

Annons

Ett problem i tryckeriet gjorde att dagens papperstidning blev försenad i hela Arbetarbladets upptagningsområde samt inte delades ut alls i Tierps kommun. I dag kan prenumeranter istället hämta sin tidning på tre utvalda butiker i kommunen.

– Vi beklagar de problem som har drabbat våra kunder i Tierps kommun senaste tiden och ber om ursäkt för de dagar då tidningen har uteblivit. Vi vill förstås inget annat än att dela ut morgontidningen sju dagar i veckan till er som prenumererar på Arbetarbladet, säger chefredaktör Jacob Hilding.

Tidningar har levererats till Ica i Söderfors och Tierp samt till Coop i Karlholm där prenumeranter kan hämta upp sitt exemplar.

– Vi har efter inatt ytterligare förstärkt möjligheten till fler transporter från tryckeriet, vilket underlättar för att utdelningen i Tierp ska fungera bättre framöver, säger Jacob Hilding.

För prenumeranter går det även att läsa dagens tidning som e-tidning.