Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

EFTERLYSNING: Hjälpte du den sjuke mannen på bussen?

Den man som insjuknade på en buss och skjutsades till akuten av bussföraren, mår bra. Nu vill han tacka de som hjälpte honom.

[Klicka här för att gilla Arbetarbladet på Facebook]

Det är två dagar efter att Arbetarbladet skrev om händelsen på buss 41 då en av passagerarna blev hastigt sjuk. I stället för att invänta ambulans bestämde sig busschauffören för att avvika från sin rutt och köra till akuten på Gävle sjukhus. Väl där fick den sjuke mannen hjälp in på sjukhuset av andra resenärer på bussen.

Arbetarbladets artikel har delats och lästs av tusentals och fått stort genomslag i sociala medier. Alla hyllar de inblandade och deras hjälteinsats.

Mannen mår i dag, efter omständigheterna, bra och är mycket tacksam över hjälpen, som han inte hade räknat med.

– Man tror inte att det finns sådana människor med allt skit runtomkring nu för tiden. Man läser så mycket om folk som bara går förbi om någon behöver hjälp.

– Det vore kul att träffa busschauffören och de passagerare som larmade och följde med in på akuten och tacka så mycket, säger han.

EFTERLYSNING!

Är du en av de som hjälpte mannen?

Med Arbetarbladets hjälp söker han nu efter dig.

Hör av dig till oss via ett meddelande på vår facebooksida eller mejla tips@arbetarbladet.se.

LÄS MER:

SOS Alarm: "Ärendet har hanterats normalt"