Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Elgiganten bluffar

Elgiganten skickade ut reklam om mellandagsrea som startade klockan 08.00 på annandag jul.

De hade bland annat erbjudande om Guitar Hero Aerosmith med både spel och gitarr till det fantastiska priset 279 kronor.

Då det är minst halva priset lockades jag dit.

Det var jättelång kö utanför när jag kom dit och klockan 08.00 öppnade de.

Jag gick direkt och kollade efter Guitar hero men hittade inget som stämde in på annonspriset så jag frågade personalen var de låg. Det ska ha kommit hem åtta stycken till i dag säger killen som jag pratade med, så de ska ligga där, annars är de slut.

Slut? Klockan är 08.05. Fem minuter har gått av rean och ett av era jättebra erbjudanden är redan slut? Hur i hela världen kan ni ta hem bara åtta stycken av en sådan populär vara då det är halva priset på den?

Det är fruktansvärt dålig stil tycker jag!

Nu fick jag åka hem till två besvikna barn och försöka förklara att de inte fick någon gitarr till sitt nya Playstation 2-spel därför att butiken inte har förstånd att ta hem varor som de har på annons.

Jag hade tänkt köpa en ny digitalkamera hos er också, men blev så förbannad över spelet att jag gick in till Siba och köpte kameran där i stället.

Lurad

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel