Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Familjenytt 10 januari

, Örbyhus. Hon går andra året på estetiska programmet på Waldorfgymnasiet, Uppsala. På fritiden målar och sjunger Sumatie i kör. I framtiden vill hon gå hantverksprogram på folkhögskola, resa och se olika kulturer.

, Gävle. Hon går på Gävle praktiska gymnasium och läser djurvård. Dessutom håller hon på att ta körkort. Vid sidan av studierna spelar Malin fotboll i Valbo FF, umgås med kompisar och kollar på film. Malin bor i Hagaström med mamma Lena, extrapappa Dalle och extrabrorsan Victor.

, Sandviken

, Sandviken

, Hofors

, Gävle

, Hofors

, Tierp

, Valbo. Hon går andra året på teknikprogrammet på Polhemsskolan. På fritiden tränar Emilia friidrott med VAIF, är med kompisar och med pojkvännen Thomas. Framtidsdrömmar: Fortsätta studera och få ett bra yrke. Emilia vill även resa mycket och kanske jobba utomlands något år.

, Gävle

, Sandviken, avled 3 januari, 80 år gammal.

Som 17-åring tog Lennart Witte värvning vid flygflottiljen F1 i Västerås. Han avancerade till furir och 1949 påbörjade han flygutbildningen vid F 5. 1951 slutade han vid flyget, flyttade hem och fick arbete på faderns jordbruk i Högbo

Några år senare började han på Sandvik och blev kvar till 1988 då han gick i pension.

Redan som 15-åring kom Lennart Witte med i hemvärnet och gick med på nytt när han slutade vid flyget. Han avancerade sedermera till kretschef.

Lennart Witte har genom åren varit med i många föreningar, han har varit hemvärnschef, revisor hos Konsum Gävleborg och mycket aktiv när Valhalla renoverades och han var också i flera år ordförande för PRO Sandviken

Närmast anhöriga är hustru Lillemor och barnen Agneta, Annelie och Lars med familjer samt Lillemors barn Johan och Fredrik med familjer.