Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Familjenytt 10 januari

Annons

, Örbyhus. Hon går andra året på estetiska programmet på Waldorfgymnasiet, Uppsala. På fritiden målar och sjunger Sumatie i kör. I framtiden vill hon gå hantverksprogram på folkhögskola, resa och se olika kulturer.

, Gävle. Hon går på Gävle praktiska gymnasium och läser djurvård. Dessutom håller hon på att ta körkort. Vid sidan av studierna spelar Malin fotboll i Valbo FF, umgås med kompisar och kollar på film. Malin bor i Hagaström med mamma Lena, extrapappa Dalle och extrabrorsan Victor.

, Sandviken

, Sandviken

, Hofors

, Gävle

, Hofors

, Tierp

, Valbo. Hon går andra året på teknikprogrammet på Polhemsskolan. På fritiden tränar Emilia friidrott med VAIF, är med kompisar och med pojkvännen Thomas. Framtidsdrömmar: Fortsätta studera och få ett bra yrke. Emilia vill även resa mycket och kanske jobba utomlands något år.

, Gävle

, Sandviken, avled 3 januari, 80 år gammal.

Som 17-åring tog Lennart Witte värvning vid flygflottiljen F1 i Västerås. Han avancerade till furir och 1949 påbörjade han flygutbildningen vid F 5. 1951 slutade han vid flyget, flyttade hem och fick arbete på faderns jordbruk i Högbo

Några år senare började han på Sandvik och blev kvar till 1988 då han gick i pension.

Redan som 15-åring kom Lennart Witte med i hemvärnet och gick med på nytt när han slutade vid flyget. Han avancerade sedermera till kretschef.

Lennart Witte har genom åren varit med i många föreningar, han har varit hemvärnschef, revisor hos Konsum Gävleborg och mycket aktiv när Valhalla renoverades och han var också i flera år ordförande för PRO Sandviken

Närmast anhöriga är hustru Lillemor och barnen Agneta, Annelie och Lars med familjer samt Lillemors barn Johan och Fredrik med familjer.