Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Familjenytt 16 november

, Gävle, fyller 50 år i dag. Hon bor i Södra Bomhus med sin yngste son Petter, 16, och tre katter. Inger Kantos andra barn, Jesper, 21, och Lina, 23, har flyttat hemifrån. I januari blir Inger mormor, en stor händelse som hon verkligen ser fram emot.

Inger Kanto är sjukskriven för närvarande. Hon sitter ganska mycket vid datorn, eller är ute om vädret tillåter. Plocka svamp med syrran Tuula är en annan kär sysselsättning, samt fiska nere vid hamnen med barnen. Ibland lånar Inger dotterns hund Zeke och tar långa promenader. Inger Kanto gillar dessutom att skriva, läsa och titta på dokumentärer.

18 år i dag

, Forsbacka. Han går fordonsprogrammet med inriktning transport i Sandviken. På fritiden är han med flickvännen Anna och kompisarna. Marcus hoppas ta studenten med någorlunda bra betyg och sedan starta eget företag.

, Ockelbo. Hon går tredje året på handels- och administrationsprogrammet på Bessemergymnasiet. På fritiden spelar hon innebandy, umgås med pojkvännen och vännerna. I framtidsplanerna ingår att ta körkort, få ett bra jobb efter utbildning samt att få prova på att hoppa fallskärm.

, Gävle

, Gävle

, Gävle

, Sandviken

, Sandviken

Gävle

, Gävle

, Hofors