Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Familjenytt 21 november

Annons

, Skutskär. Hon går andra året på omvårdnadsprogrammet på Polhemsskolan. På fritiden umgås Cajsa med sina vänner, reser coh spelar gitarr och på somrarna åker hon gärna på någon festival. Cajsa vill jobba utomlands i ett år efter studenten och sedan ska hon plugga vidare till psykolog.

, Gävle. Hon går sista året på omvårdnadsprogrammet på Polhemsskolan. På fritiden läser Elin böcker, går på hockey, shoppar, åker på båtkryssning och fjällvandrar. Just nu övar hon inför en julmusikal där hon har en talroll. Framtidsdrömmar: Att få en egen lägenhet, ta körkort samt resa i olika länder.

, Gävle

, Gävle. Han gick ut idrottsprogrammet SPID på Borgarskolan i våras. Anton inledde sin hockeykarriär redan som sexåring. I dag spelar han i Brynäs J-20 Super Elit. I helgen spelar laget bortamatch mot Saik och Luleå och Anton hoppas på seger. Hans fritid går förstås mest åt till hockeyn, men att träffa kompisar är också en viktig del. Anton är envis, målinriktad och mycket positiv i allt han gör.

, Gävle

, Gävle

, Gävle

Hedesunda

28/10 , 86 år

29/10 , 54 år

I Ovansjö gravkapell hölls 11 november begravningsgudstjänst för . Officiant var Olle Derfér.