Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Familjenytt 24 december


, Sandviken
, Gävle
, Örbyhus
, Valbo
, Gävle


, Hamrångefjärden
, Valbo. Hon går tredje året på teknikprogrammet med inrikting design på Polhemsskolan. På fritiden rider Jenny samt pluggar inför körkortet och är med kompisar Framtidsplaner: Ta studenten, fixa körkortet och åka ut och resa.
, Gävle
, Älvkarleby


, Gävle
, Gävle
Valbo
, Gävle
, Sandviken
, Hedesunda, Kilafors, avled 18 december, 75 år gammal.
Jarl Pallin var ombudsman för Hotell- och restauranganställdas avdelning i Gävle i drygt tjugofem år. Han slutade när han fyllde 60 år 1993.
Han började arbeta inom restaurangbranschen som smörgåsnisse i slutet av 1940-talet. Han engagerade sig fackligt och blev så småningom ombudsman. Innan han började som ombudsman i Gävle arbetade han i Västerbotten.
Närmast anhöriga är hustru Ann Marie och en dotter.

, Bollnäs, avled 15 december, 83 år gammal.
Sören Hall var i drygt tjugo år chef för HSB i Bollnäs. Han var under många år politiskt engagerad för socialdemokraterna, både lokalpolitiskt och i landstinget. Sören Hall satt bland annat i landstingets förvaltningsutskottet och han var ordförande i sjukvårdsutskottet. Han var även gruppledare för socialdemokraterna i landstinget.
Närmast anhöriga är två söner och barnbarn.