Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Familjenytt 30 november

, Sandviken. Hon går sista året på handelsprogrammet trainee. På fritiden tränar och dansar Ida samt pluggar och umgås med kompisar och pojkvän. Efter skolan hägrar utlandsresor och sedan vill Ida arbeta som inköpare på något modeföretag.

, Hedesunda

, Sandviken

, Gävle

 

 

fyller 80 år i dag. Bianca kom till Sverige från norra Italien i mitten av 50-talet med maken Lino och dottern Elvira. Hon har bott på Söder i Gävle i alla år, men i januari i år tog hon sitt pick och pack och flyttade till Norrköping där sonen Richard bor med familj.

Bianca började sitt yrkesliv på Aga som montör och var kvar där till pensioneringen i början av 90-talet. Då hade Aga blivit Ericsson och tusentals kretskort lödda av Bianca hade lämnat fabriken.

Hemmet har alltid haft stor betydelse för Bianca och inte minst matlagning som den matmamma hon alltid varit. Den italienska maten och atmosfären kan många middagsgäster vittna om genom åren. Musiken har också varit en viktig del av hennes liv. Fiol och dragspel, klassisk musik och opera är och har varit hennes stora nöjen. En höjdpunkt var när hon fick höra Pavarotti i Globen 2006.

Födelsedagen firas på italiensk restaurant. Såklart!