Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Family guy" knoppar av sig

Annons

"Family guy"-skaparen Seth MacFarlane har avslöjat planerna på en ny animerad serie i samma stil. "The Cleveland show" ska börja sändas nästa höst i USA och i centrum står Cleveland Brown, en figur som då och då dykt upp i "Family guy", skriver New York Times.

I den nya, något skruvade serien flyttar den skilde Mr Brown tillbaka till sin hemstad i Virginia med sin son för att gifta sig med sin stora tonårskärlek. Som grannar får den nya familjen två björnar, och Cleveland tar över som basebolltränare i high school men råkar av misstag utbilda dem till knarklangare.

"Family guy" har levt ett något udda liv. Nedlagd efter tre säsonger 2002 återupptogs den 2005 efter att dvd-försäljningen av de första åren tagit fart. Serien har därefter producerats i ytterligare fyra år, och kommer att läggas ner kommande vår. (TT Spektra)