Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Family guy" knoppar av sig

"Family guy"-skaparen Seth MacFarlane har avslöjat planerna på en ny animerad serie i samma stil. "The Cleveland show" ska börja sändas nästa höst i USA och i centrum står Cleveland Brown, en figur som då och då dykt upp i "Family guy", skriver New York Times.

I den nya, något skruvade serien flyttar den skilde Mr Brown tillbaka till sin hemstad i Virginia med sin son för att gifta sig med sin stora tonårskärlek. Som grannar får den nya familjen två björnar, och Cleveland tar över som basebolltränare i high school men råkar av misstag utbilda dem till knarklangare.

"Family guy" har levt ett något udda liv. Nedlagd efter tre säsonger 2002 återupptogs den 2005 efter att dvd-försäljningen av de första åren tagit fart. Serien har därefter producerats i ytterligare fyra år, och kommer att läggas ner kommande vår. (TT Spektra)