Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fantastic Pets

/

Sugen på ett husdjur? Kanske en hund? Eller en katt. Eller varför inte en drake? I ”Fantastic Pets” besannar dina husdjursdrömmar, i vissa fall blir de mer fantastiska än du någonsin vågat hoppas på. För när du får ta över din morbrors djurlaboratorium så är det bara fantasin som sätter gränser.

Annons

I stort handlar det om en kopia av populära ”Nintendogs”, vilket innebär att du ska ta hand om ett gäng husdjur som du tränar, tvättar och dresserar. Skillnaden är att här har du möjlighet att skapa egna djur, i takt med att din upptäcksresande släkting upptäcker nya arter i världen. Det öppnar dörrarna för bevingade hundar, illgröna ödlor och spännande tigerrandiga kattdjur.

Spelet fungerar som det ska, förutom de scener där du klipps in i bilden. Då blir det märkliga sorgekanter runt dina konturer och kameran har svårt att avgöra om djuret är bakom eller framför dig.

Sen kan man naturligtvis tycka att spelet är en ganska ogenerad rip-off på Nintendos storsäljande hundspel. Å andra sidan finns det inte att köpa till vare sig Wii eller Xbox 360 så djurälskare kanske bryr sig mindre om det än vad jag gör.

Jens Höglin

Mer läsning

Annons